Trycksaker

Idag sker mycket marknadsföring digitalt, men det finns ofta fortfarande behov av en del tryckt material. Kanske ska ni snart vara med på en mässa eller delta i ett evenemang? Vi hjälper er att ta fram högkvalitativa tryckta material som får era kunder att uppfatta er på rätt sätt.

Visitkort

Vi designar ett visitkort med fram och baksida. Priset inkluderar 500 st tryckta visitkort samt korrekturer. Behöver ni uppdatera företagets nuvarande visitkort eller få samma visitkort men med olika kontaktuppgifter tar vi fram en separat offert.

Flyer

Ska ni på en mässa eller behöver något enkelt att dela ut vid ett första kundmöte? Vi tar fram och trycker en säljande dubbelsidig flyer enligt era önskemål. Priset inkluderar korrekturer och 200 st tryckta flyers.

Broschyr

Vi designar en broschyr enligt era önskemål och er grafiska profil.

Större katalog

Vi layoutar och designar produktkataloger eller större broschyrer samt förbereder bilder och färger för tryck.

Rollup

Vi designar en säljande rollup enligt era önskemål och er grafiska profil. Vid behov förbereder vi färger och bilder för tryck.

Profil- eller specialprodukter

Behöver du profilprodukter, nya fasadskyltar eller tryckt material till skyltfönstret? Kontakta oss med dina önskemål så tar vi fram en lösning.