Webbdesign & UX-design

Idag är en webbplats företagets digitala mötesplats och därför en viktig del att hålla uppdaterad, modern och genomarbetad. Många potientiella kunder kommer att hitta dit via Google och det är då viktigt att de får ett bra första intryck för att vilja stanna på er webbplats. Är ni dessutom ett nystartat företag är er webbdesign otroligt viktig för att få en bra placering i det organiska sökresultatet eftersom google prioriterar webbplatser med god användbarhet och design.

Webbdesign SMALL
1-5 sidor med grundläggande funktioner

Webbdesign SMALL passar det nystartade företaget som precis kommit igång med sin marknadsföring och behöver en snygg första webbplats. Vi på IRMA tar fram eller redesignar er webbplats i wordpress med fokus på god användbarhet, tillgänglighet, säkerhet och responsivitet. Vi ser till att webbplatsen har grundläggande sökmotoroptimering och att den är anpassad för att kunna växa med er när ert företag växer. Behoven vid framtagning av en webbplats ser väldigt olika ut och vi rekommenderar därför att ni bokar ett möte med oss så att vi kan ta fram en bra lösning för er.

Webbdesign LARGE
5-10 sidor, e-handel eller integrationer

Webbdesign LARGE passar det etablerade företaget som behöver analysera och redesigna sin nuvarande webbplats eller hittills har saknat webbplats. Paketet kan också passa den nya e-handeln eller webbplatser som behöver integrationer med andra system eller tjänster. Vi på IRMA tar fram eller redesignar er webbplats med fokus på god användbarhet, tillgänglighet, säkerhet och responsivitet. Vi ser till att webbplatsen har grundläggande sökmotoroptimering och kopplar på det CMS samt de moduler ni behöver för att er verksamhet ska fungera så bra som möjligt. Behoven vid framtagning av en webbplats ser väldigt olika ut och vi rekommenderar därför att ni bokar ett möte med oss så att vi kan ta fram en bra lösning för er.

Webbanalys (UX-design) och digital design

Har ni en avdelning som sköter kodningen men behöver hjälp med att förbättra webbdesignen? Vi analyserar webbplatsen samt tar fram wireframes och digitala skisser. Vi levererar skisser tillsammans med tydliga specifikationer för element som knappar, text och bilder för att er avdelning själva ska kunna förbättra och utveckla webbplatsen.