Vilka är IRMA?

"
IRMA skiljer sig från andra byråer med sitt varma, jordnära och transparenta bemötande. Förmågan att snabbt förstå kundens behov, kombinerat med skarpa och genomtänkta lösningar, gör samarbetet med IRMA enkelt, tydligt och framgångsrikt på alla sätt. Bredd, kompetens och driv hos IRMAs medarbetare ger fina resultat både i större projekt och när det kommer till löpande stöttning i marknadskommunikation där IRMAa agerar som extern marknadsavdelning.
– Therese Wagnström
Marketing Manager, OEM Motor
Vår metod
– ett vinnande koncept

Så lyckas du med din marknadsföring i tre steg;

01

Hur ni vill uppfattas

Ett varumärke är en identitet och människors förväntan på till exempel en produkt, en tjänst, ett företag eller en destination. Att bygga ett varumärke kräver en strategi som utgår från ert företags syfte, mening och mål.

Vi på IRMA analyserar, konkretiserar och utvecklar företagets information och sammanställer ett styrdokument för att få fram ett tydligt varumärke för ert företag.

02

Se ut som ni vill uppfattas

Ett företags utseende, språk och känsla framkallar tankar och uppfattningar om företaget. Det som visas upp bör därför spegla företagets identitet. Genom till exempel företagets logotyp, bilder och filmer, uttryck och webbdesign, påverkar ni hur företaget ska uppfattas.

Det är viktigt att allt material är strukturerat och håller samma linje rakt igenom. IRMA tar fram ett genomgående grafiskt koncept, grafisk profil, som grundar sig i företagets identitet.

03

Nå ut till er målgrupp

Nå ut med marknadsföring i rätt kanaler, med rätt budskap och till rätt målgrupp. Vi på IRMA tar fram en kommunikationsplan som beskriver hur, var och när ni ska marknadsföra er samt marknadsföringens mål och syften. Vi arbetar sedan operativt med marknadsförings­aktiviteterna för att uppnå bäst resultat.

Vårt arbete grundas på våra kärnvärden. Dessa ledord beskriver vilka vi är, vad vi står för, hur vi arbetar och hur vi vill bli uppfattade.
Allt vi gör och säger är #1genuint. Varje val inom vår marknadsföring och kommunikation görs #2medvetet. Det är #3självklart för oss att samarbeta och ta fram lösningar.

Kunderna får ordet;

Kunderna får ordet;

" De satte sig in i arbetet på rekordfart och levererade fantastiskt fina resultat, precis när vi behövde det som allra mest.
– Sigrid Hörberg
Marknadsansvarig, Telfa
Ett urval av kunder som vi arbetar med;