IRMA erbjuder

Vår vision är att alla företag i Sverige ska kunna satsa på marknadsföring och ha tillgång till en marknadsavdelning. Vi strukturerar upp företag, hjälper till med deras strategier och tar hand om deras marknadsföring – brandar från insidan och ut helt enkelt! För att lyckas med det på bästa sätt arbetar vi på IRMA i en process med tre steg som resulterar i ett tydligare och mer genomarbetat varumärke.

01.

 

Att bygga ett varumärke kräver en strategi som utgår från ert företags syfte, mening och mål. Vi på IRMA håller en workshop med er för att få fram nyttig och viktig information. Vi analyserar, konkretiserar och utvecklar informationen som sammanställs i ett styrdokument.

02.

 

Ett företags utseende, språk och känsla framkallar tankar och uppfattningar om företaget. Det är viktigt att allt material är strukturerat och håller samma linje rakt igenom. IRMA tar fram ett genomgående visuellt språk som grundar sig företagets identitet.

03.

 

Idag krävs det att ert företag har en hög digital närvaro. De sociala kanalerna har blivit en stor del av mångas liv. Vi på IRMA har goda kunskaper inom sociala medier och dess inverkan på marknadsföring idag. Vi hjälper er att komma igång eller ansvarar helt för era sociala kanaler. 

Vill du veta mer om någon tjänst? Välj tjänst nedan